vi er

Club B

siden 1967

Club B er en eksklusiv tøjforretning der forhandler high fashion brands i hjertet af Esbjerg. Siden 1967 har Club B dannet rammer for eksklusive mærker såsom Moncler, Kenzo, Missoni, Mulberry, Utzon og mange flere.

Indehaver, Hanne Lodberg, rejser flere gange om året inden- og udenlands for at besøge nationale- og internationale modehuse, som er med til at fylde butikken op med eksklusive kvalitetsvarer.

Hanne Lodberg

Indehaver

I år 1986 startede Hanne Lodberg som elev i Club B hos tidligere indehaver, Jytte Nielsen. I dag – mere end 30 år senere – er Hanne stadig at finde i butikken, hvor hun sørger for forretningens drift. I år 2002 overtog Hanne nemlig Club B, og har siden da sørget for, at Club B er fyldt op med eksklusive kvalitetsvarer fra ind- og udland. Hanne er at træffe i butikken alle ugens åbningsdage pånær onsdag, som er hendes fridag.

Anna Kristensen

Butiksassistent

I år 2005 startede Anna Kristensen som elev i Club B, hvor hun siden da har været et kendt ansigt blandt butikkens personale. Anna står klar til at klæde dig på til enhver lejlighed alle ugens åbningsdage pånær mandag, som er hendes fridag.

Louise Lodberg

Butiksassistent

Louise Lodberg er, som efternavnet angiver, datter af Hanne Lodberg. Louise er derfor et kendt ansigt i butikken, da hun igennem mange år har været en hjælpende hånd i butikken. Fra august 2019 vil Louise være at finde i butikken på fuld tid, hvor hun står klar til at rådgive og hjælpe butikkens kunder.

Karin Holm Pedersen

Butiksassistent

I år 2002 startede Karin Holm Pedersen med at arbejde i Club B, hvor hun siden da har været at træffe i butikken hver onsdag. Karin har ved siden af hendes arbejde på sygehuset, haft en ugentlig arbejdsdag i butikken, og selvom Karin nu er gået på pension, er hun fortsat at træffe i butikken.

Julie Ager

Skolepige

I år 2016 startede Julie Ager som skolepige i Club B, hvor hun siden da har været en hjælpende hånd til oprydning i butikken.

Pernille Jessen

Bogholder

I år 2017 startede Pernille Jessen som bogholder i Club B. Pernille er at træffe hver mandag i butikken.

amalia

Butiksassitsent