Vi er

Club B

Siden 1967

Club B er en eksklusiv modebutik, som forhandler High Fashion Brands i hjertet af Esbjerg. 

Siden 1967 har Club B forhandlet eksklusive mærker såsom Moncler, Kenzo, Missoni, Mulberry, Utzon og mange flere.

Indehaver, Hanne Lodberg besøger flere gange om året internationale modehuse i ind- og udland for at finde de eksklusive godbidder, der skal være repræsenteret i butikken.

Hanne Lodberg

Indehaver

I år 1986 startede Hanne Lodberg som elev i Club B hos tidligere indehaver, Jytte Nielsen. I dag – mere end 30 år senere – er Hanne stadig at finde i butikken, hvor hun står i spidsen for Esbjergs internationale tøjbutik. I år 2002 overtog Hanne Club B, og har siden da sikret at Club B er fyldt op med eksklusive kvalitetsvarer fra ind- og udland. Hanne er at træffe i butikken alle ugens åbningsdage bortset fra onsdag.

Anna Kristensen

Butiksassistent

I år 2005 startede Anna Kristensen som elev i Club B, hvor hun siden da har været et kendt ansigt. Anna står klar til at klæde dig på til enhver lejlighed alle ugens åbningsdage bortset fra mandag.

Louise Lodberg

Butiksassistent

Louise Lodberg er, som efternavnet afslører, datter af Hanne Lodberg. Louise er et kendt ansigt i butikken, da hun igennem mange år har været en hjælpende hånd i butikken. Efter endt uddannelse blev Louise ansat i Club B, hvor hun nyder at klæde kunderne på.

Karin Holm Pedersen

Butiksassistent

I år 2002 startede Karin Holm Pedersen med at arbejde i Club B, hvor hun siden da har været at træffe i butikken hver onsdag. Karin har ved siden af sit arbejde på sygehuset haft en ugentlig arbejdsdag i butikken, og selvom Karin nu er gået på pension, er hun fortsat at træffe i butikken.

Julie Ager

Skolepige

I år 2016 startede Julie Ager som skolepige i Club B, hvor hun siden da har været en hjælpende hånd til oprydning i butikken.

Pernille Jessen

Bogholder

I år 2017 startede Pernille Jessen som bogholder i Club B. Pernille er at træffe hver mandag i butikken.